Kurulumu başladı, ÇORBİS çok yakında devrede

Çorum Belediyesi'nin bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için hayata geçireceği ÇORBİS çok yakında hizmete alınıyor.

03 Haziran 2020 Çarşamba 17:29
Kurulumu başladı, ÇORBİS çok yakında devrede

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, seçim taahhütleri arasında yer alan ÇORBİS projesinin yakında hizmete gireceğini söyledi.

Çorum halkının bisiklet kullanmayı günlük hayatın bir parçası haline getirmesi, bisiklet kullanımının teşvik edilmesi amacıyla hayata geçirecekleri projeyle ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ihaleyi kazanan firmanın temmuz ayı sonunda iş teslimi yapacağını ifade etti.

İlk etapta 50 akıllı bisiklet, 60 akıllı bisiklet park ünitesi, 5 kiralama terminali ve sistem için gerekli olan diğer ekip ve ekipmanların kurulum çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “ÇORBİS projemiz ile şehrimize kazandıracağımız bisikletlerle hemşehrilerimize daha sağlıklı bir yaşam için alternatif sunmuş olacağız. Çorum halkı her şeyin en iyisine layık.” diye konuştu.

Başkan Aşgın, tüm Çorum halkının 3 Haziran Dünya Bisiklet Gününü tebrik etmeyi ihmal etmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bisijket Sürecek yol NERDE EY BAŞKAN? 2020-06-03 21:00:32

Sen daha ana caddelerde müzik açan esnafa DUR diyemiyorsun, dükkanını adeta yollara kuran esnafa DUR diyemiyorsun. O bisikletkeri sürecek yol yok neyin kafası bu hangş mantık. Kaldırımlara bakan yok. Emniyet dersen sus pus. Şehir içinde ARAÇTA FULL MÜZİK AÇIP gezşyorlar. Akşam ve gece müzik açan HASTA RUHLAR yğzünden caddeler yürünmez oldu. NEREYE GİDİYORUZ BÖYLE LİYAKATSİZ YÖNETİCİLER SEBEBİDİR. Parti başkanı m.vekilini ve belediye bşk. nı atarsa böyle olur. Valiler sus pus emir kulu olmuş. ÇOK YAZIK ÇOOOKKK.

Avatar
Ahmet 2020-06-03 19:12:39

Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak istiyorsanız bisiklet yolu yapın. Parklar harici bisiklet yolu olmayan şehirde bu bisikletlere para harcamanın manasının ne olduğunu çok iyi biliyoruz.

Avatar
Vatandaş 2020-06-03 19:21:49

Hayırlı olur inşAllah.

Avatar
Raşit 2020-06-03 21:06:47

Keşke ayrıntı verseniz, Kiralanan Bisiklet nerede binilecek..

Avatar
Cansu 2020-09-19 18:25:43

Sayın yetkililerim ÇORBİS Bisiklet Noktası güzel bir hizmet fakat mahallelere çok uzak belirli noktalarda var Sadece O yüzden Kullanamıyoruz İpek Taksi Göbeğine Rüstem Eren Parkı Civarınada ÇORBİS Noktasının Konmasını İstiyoruz hayırlı çalışmalar

banner165