Kuşlara renkli yuva

Soğuk havalarda kuşların barınması için rengarenk boyadıkları kuş yuvalarını ağaçlara astılar.

26 Kasım 2018 Pazartesi 11:30
Kuşlara renkli yuva

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri, soğuk havalarda kuşların barınması için rengarenk boyadıkları kuş yuvalarını ağaçlara astılar.

Velipaşa Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri, ahşap boyama kursunda kuş yuvalarını rengarenk boyadı. Kadın kursiyerler yaklaşan kış günlerinde anne şefkati ile kuşlara sıcak bir yuva imkanı sunmak için hazırladıkları yuvaları, sanat merkezi bahçesinde bulunan ağaçlara ve kurs binasının duvarlarına astı.

Kursiyerler, hocaları eşliğinde eski ahşap eşyaları dönüştürüp tekrar kullanılabilir hale getirdikleri ve yeni ahşap eşyaları da boyayarak dekoratif süs malzemeleri yaptıklarını söyledi.

İHA

Son Güncelleme: 26.11.2018 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2018-11-26 14:39:14

güzel davranış lakin teknik yanlış.o yuvalara o büyüklükte delik yaparsanız kargalar rahatlıkla girip yuvayı talan eder.serçe boyutundaki kuşların kullanması için giriş deliği ancak bozuk 1 lira çapında olmalıdır.

banner165