Kuvvetli sağanak ve rüzgar ağaç devirdi

11 Haziran 2022 Cumartesi 19:05

Çorum’un Sungurlu ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar ağaçları devirdi elektrik tellerini kopardı. Kopan teller nedeniyle akıma kapılan bir sokak kedisi telef oldu.

Sungurlu ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Fatih mahallesi Yavuz Selim İlkokulu yanında bulunan bir evin bahçesindeki ağaç ortadan ikiye ayrılarak elektrik direğinin üzerine devrildi. Devrilen ağaç nedeniyle elektrik telleri koparken bölgede enerji kesintisi meydana geldi.

DUT AĞACI İKİYE AYRILDI

Zaman zaman şiddetini artıran rüzgar Akçay Mahallesi'nde bir dut ağacını ortadan ikiye böldü. Sokağa devrilen ağaç bölgedeki elektrik tellerinin kopmasına neden olurken o sırada sokakta kimsenin bulunmaması muhtemel sir faciayı önledi

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN KEDİ TELEF OLDU

Öte yandan Akçay mahallesinde kopan elektrik telleri nedeniyle elektik akımına kapılan kedi telef oldu. İlçenin bir kısmına elektrik verilemezken polis ekipleri her iki olay yerinde güvenlik tedbiri aldı.

İHA

Son Güncelleme: 12.06.2022 02:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2022-06-12 09:12:32

Benimde bir hatıram var. 1994 seçimlerinde Tayyip bey İstanbul belediye başkanı seçilmişti. Anadolu’da fırtına gibi esiyordu. Mitingler konuşmalar falan. O dönem Çorum’da kapalı spor salonunda konuşma yapacaktı. Salon hınca hınç dolmuştu. Çok dinlenen yerel bir radyo bu konuşmayı yayınlamak için kablo çekmişti. Kablo siyasi bir talimatla kesildi. Ve yayın yapılamadı.Konu Tayyip beye iletilince gece yarısı radyoyu ziyaret ermiş ve radyoda canlı program yapılmıştı. Tabi şimdi zamanın siyasetçileri bunları bilmezler. Onlar kolay zamanlarda ortaya çıktılar. Kolay zamanların kolay siyasetçileri.

banner165