Mardin’e uzanan iyilik eli

Mardin'de her gün annesinin sırtında okula giden engelli çocuğun akülü araç ihtiyacını Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner karşıladı.

21 Ocak 2021 Perşembe 12:34
Mardin’e uzanan iyilik eli

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, tekerlekli sandalyesi olmadığı için her gün annesinin sırtında okula gitmek zorunda kalan bir engelli çocuğun akülü araç ihtiyacını karşıladı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Şahiner, şu ifadelere yer verdi; “Mardinli yavrumuzun durumunu bir dostumuz bildirmişti bana. Okulu ile evinin arası beş yüz metre imiş. Her gün annesinin sırtında gidermiş okumaya. Artık evinden kendi çıkıyor, okuluna gidiyor, hatta doyasıya oynuyor. İlçemde yaşayan 32 bin hemşehrim adına gönderdim bu hediyeyi. Bugün de vicdanımız rahat uyuyabiliriz, Elhamdülillah” ifadelerini kullandı.

'İYİLER HER YERDE İYİDİR'

Başkan Şahiner'in paylaşımın ardından İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da yeni bir paylaşım yaptı. Özsaçmacı, "Gariplerin, hele yoksul gariplerin, dillerinden çok, gözleriyle konuştuklarını iyi biliriz. Sungurlu’nun belediye başkanı olsa da tüm ülkeye gücümüzle ulaşırız. İyiler Her Yerde İyidir.!" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2021-01-21 13:01:08

Başkan bu kez olmadı. Çorumda engelli mi kalmadı başkan