Mehmet Özdoğan’ın oğlu evlendi

Çorumlu işadamı Mehmet Özdoğan’ın oğlu, Özgün Gıda A.Ş. Yöneticisi Mustafa Özdoğan, Setenay Akay ile hayatını birleştirdi.

08 Eylül 2014 Pazartesi 15:35
Mehmet Özdoğan’ın oğlu evlendi

Çorumlu işadamı Mehmet Özdoğan’ın oğlu, Özgün Gıda A.Ş. Yöneticisi Mustafa Özdoğan, Setenay Akay ile hayatını birleştirdi.


Şükran-Mehmet Özdoğan çiftinin oğlu Mustafa, Esra-İbrahim Akay çiftinin kızı Setenay ile dünyaevine girdi.


Önceki akşam Anitta Otel’de düzenlenen düğün törenine AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çorum eski Valileri Atıl Uzelgün, Hüseyin Poroy ve Nurullah Çakır, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Alaca Belediye Başkanı Muhammed Eyvaz, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, bazı daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları, Özdoğan ve Akay Aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.


Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü kıyarken nikah şahitliklerini ise Agah Kafkas, Bayram Say, Murat Koca, Ahmet Özdoğan ve Ahmet Şahin yaptı.


Yemek ikramıyla başlayan düğün töreni, müzikli eğlercelerin ardından sona erdi.


Habercim19, Setenay-Mustafa Özdoğan çiftini kutlar ömür boyu mutluluklar diler.


Son Güncelleme: 28.07.2018 00:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.