Mehmetçik Parkı tesisleri yenilendi

Mehmetçik Parkı spor tesisleri tadilattan geçti.

17 Ekim 2019 Perşembe 15:46
Mehmetçik Parkı tesisleri yenilendi

Çorum Belediye Başkan Vekili Lemzi Çöplü, Mehmetçik Parkı spor tesislerinde yapılan çalışmaların ardından incelemelerde bulundu.

Mehmetçik Parkı içerisindeki spor tesisleri tadilattan geçirildi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi veren Belediye Başkan Vekili Lemzi Çöplü, tesislerin yeniden modern bir görünüme kavuştuğunu ve vatandaşların hizmetine yeniden sunulduğunu ifade etti. Çöplü “Geçtiğimiz aylarda Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın tesisleri incelemiş ve tadilat yapılması hakkında talimat vermişti. Bu talimatın ardından çalışmalara başlayan ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalarını tamamladılar. Çocuklarımızın zamanlarını değerlendirdikleri futbol ve basketbol sahalarının yanı sıra tesislerin içerisinde bulunan lavabolar ve soyunma odalarını da tadilattan geçirdik. Tesislerimiz modern bir görünüme kavuştu. Tesislerden faydalanmak isteyen hemşehrilerimiz artık daha rahat bir şekilde spor yapabilecekler” dedi.

Son Güncelleme: 17.10.2019 21:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.