Merhameti ve şefkati hatırlattılar

Hayvan Barınağı'nı inceleyen Çorum İnsani Değerler Platformu, insanlığa merhameti ve şefkati hatırlattı.

04 Eylül 2018 Salı 13:54
Merhameti ve şefkati hatırlattılar

Çorum İnsani Değerler Platformu Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Platform Sözcüsü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya ışık nezaretinde yapılan incelemede, muhtaç hayvanlara son derece donanımlı tesislerde verilen bakım ve tedavi hizmetleri yerinde görüldü.

Sivil toplum kurulu temsilcilerine Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Turhan Candan'ın eşlik ederken, hizmete teşekkür edildi.Platform’dan yapılan açıklamada, “Zaman zaman insanlıktan nasibini alamamış, bu toprakların tarihi ve kültürel kodlarından tamamen kopmuş vicdansızların hayvanlara yönelik işkence ve zulümlerini şiddetle kınıyoruz. Oysaki ‘Halikı tağzim, mahlûkata şefkat’ olan bir dinin mensuplarına ‘Yeryüzündekilere merhamet edin ki, gökyüzündekiler de size merhamet etsin’ diyen bir peygamberin ümmetine ve karıncayı incitmenin dahi Hak nazarında bir hesabı olduğuyla amel eden Sultan Süleyman'ın torunlarına bütün bu kadim irfanı, şefkat ve merhamet şiarını hatırlatmak istiyoruz. Ve dahi bütün hormonlu egosuna ve pervasızlığına inat güya modern insanın yüzüne bu hakikati haykırıyoruz.” denildi.

Son Güncelleme: 04.09.2018 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman demir 2018-09-05 12:51:01

suriye kan gölüne çevrilirken susanlar,saddam asılırken,kaddafi öldürülürken emperyalistlere ses çıkarmayanlar.tarih sizi not etti

Misafir Avatar
Ahmet 2018-09-05 13:59:54 @osman demir

Sessiz kalmak onaylamaktır. Şİmdi kendilerinin nasıl sevecen olduğunu kanıtlamaya çalışıyorlar Osman Demir. Allah hepsini affetsin.

Beğenmedim! (0)