Merzifon’a gitti, sırada Samsun var

Çorum’da yaşayan Furkan Dokucuyu, Çorum Belediyesi’nin hayata geçirdiği ÇORBİS'ten kiraladığı bisikletle Merzifon'a gitti.

13 Ağustos 2021 Cuma 10:45
Merzifon’a gitti, sırada Samsun var

Çorum’da yaşayan Furkan Dokuyucu, Çorum Belediyesi’nin hayata geçirdiği ÇORBİS Akıllı Bisiklet Sistemi’nden kiraladığı bisiklet ile 65 km yol yaparak Merzifon’a gitti. Dokuyucu, sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.

Çorum Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl hizmete sunduğu ÇORBİS Akıllı Bisiklet Sistemi Çorumlular tarafından büyük ilgi görmüş, 17 bin üyeye ulaşmıştı. ÇORBİS kullanıcılarından Furkan Dokuyucu, geçtiğimiz günlerde ÇORBİS’ten bisiklet kiralayarak Buharaevler Mahallesi’nden yola çıktı ve Merzifon’a kadar ulaştı. 62 km’lik yolu yaklaşık 4 buçuk saatte giden Dokuyucu, yolculuğunu sosyal medya hesabından ‘Ruhumuz Göçebe’ sözleriyle paylaşarak, “Çorum Belediyesi’ne ait ve saati 1 TL olan bisiklet ile Amasya/Merzifon’a geldim.” ifadelerini kullandı.

Çorum’da belediyenin yaptığı bisiklet yollarının artırılması gerektiğini dile getiren Dokuyucu, “Ben ÇORBİS’i günlük hayatta da çok kullandım. Gerçekten güzel ve üst düzey denilebilecek bir bisiklet. Merzifon yolculuğu benim için bir başlangıçtı. Bir sonraki hedefim Samsun’a kadar gidip gelmek." dedi.

Son Güncelleme: 13.08.2021 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.