Meteoroloji muhtemel riski açıkladı

Meteoroloji Kurban Bayramı süresince bölgemizde sıcak çarpması riskine karşı uyarıda bulundu.

19 Temmuz 2021 Pazartesi 10:45
Meteoroloji muhtemel riski açıkladı

Meteoroloji Kurban Bayramı süresince bölgemizde hava durumu raporunu duyurdu.

BAYRAMIN 1. GÜNÜ

20 Temmuz Salı günü bölge genelinde havanın parçalı bulutlu, Samsun'un doğu ilçeleri ile Ordu'nun iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

BAYRAMIN 2. GÜNÜ

21 Temmuz Çarşamba günü bölge genelinde havanın parçalı bulutlu, Kastamonu'nun kuzeybatı kesimleri, Samsun'un doğu ilçeleri ile Ordu çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

BAYRAMIN 3. GÜNÜ

22 Temmuz Perşembe günü bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağalanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

BAYRAMIN 4. GÜNÜ

23 Temmuz Cuma günü bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu, Kastamonu Sinop, Samsun ve Ordu'nun kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültümlü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

10-12 DERECE ARTIŞ

Halen mevzim normallerinin 4 ile 8 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının artışını sürdürerek mevsim normallerinin 10-12 derece üzerine çıkması, haftka ortasında ise azalması bekleniyor.

OLASI RİSK SICAK ÇARPMASI

Mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenen hava sıcaklıkları nedeniyle, güneş ışınlarının dik geldiği 11 ile 16 saatleri arasında başta yaşlılar,  çocuklar ve kronik rahatsızlığı olanların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Son Güncelleme: 20.07.2021 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ortaköy'lü 2021-07-19 17:40:23

Ortaköy de sıcaklık 45 derece.....