Meteoroloji tahmin güncelledi, yağış geliyor

Bahardan kalma günler sona erdi, güneşli hava yurt genelinde yerine pus ve parçalı bulutlara bıraktı. Yeni hafta yağışlı.

25 Şubat 2021 Perşembe 12:35
Meteoroloji tahmin güncelledi, yağış geliyor

Bahardan kalma günler sona erdi, güneşli hava yurt genelinde yerine pus ve parçalı bulutlara bıraktı. Meteoroloji'nin tahminlerine göre 28 Şubat Pazar gününden itibaren yağışlı hava yeniden etkisini gösterecek. Yeni haftada yurdun büyük kesiminde kar ve sağanak yağış etkili olacak.

28 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ YAĞIŞ GELİYOR

28 Şubat Pazar günü Marmara'nın doğusu ve Karadeniz'de sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Bayburt, Artvin ve Gümüşhane çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. 
İstanbul 10 derece yağmurlu, Ankara 12 derece parçalı bulutlu, İzmir ise 17 derece parçalı bulutlu olacak.

1 MART PAZARTESİ HAVA DURUMU

Haftanın ve yeni ayın ilk iş gününde yağışlar daha geniş bir alana yayılacak. Sıcaklıklarda ise 4-6 derece arasında düşüş olacak.

Son Güncelleme: 26.02.2021 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.