Meteoroloji’den iyi haber

Çorum'un da içinde yer aldığı Orta Karadeniz Bölgesi'nde 4-5 Eylül Pazar ve Pazartesi gününden itibaren sıcaklık 5 ilâ 7 derece azalacak

02 Eylül 2022 Cuma 16:41
Meteoroloji’den iyi haber

Çorum'un da içinde yer aldığı Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde 4-5 Eylül Pazar ve Pazartesi gününden itibaren sıcaklığın 5 ilâ 7 derece arasında azalacağı bildirildi.

SICAKLIK 5-7 DERECE DÜŞECEK

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre; mevsim normallerinin 4 ilâ 6 derece arasında seyreden sıcaklık, pazar ve pazartesi gününden itibaren 5-7 derece arasında düşecek.

BÖLGEDE KUZEY KESİMLERİ YAĞIŞLI

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nin kıyılarında kuvvetli yağış bekleniyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışın perşembe gününden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165