Meteorolojik uyarı

Çorum soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor.

12 Ocak 2022 Çarşamba 01:26
Meteorolojik uyarı

Türkiye soğuk ve yağışhavanın etkisi altına giriyor. Sıcaklıklar, kuzeybatı kesimlerden başlayarak yurt genelinde 6 ila 12 azalacak.

Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının bugünden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak yurt genelinde hissedilir derecede (6 ila 12) azalacağı, hafta sonuna kadar kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin altında, güney kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
Çorum’un da içinde yer aldığı Orta Karadeniz Bölgesi Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havanın etkisi ile bugünden itibaren yağışların; Marmara Bölgesi’nden başlayarak iç ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Soğuk ve yağışlı havanın önümüzdeki hafta başından itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Çorum'da çarşamba günü aralıklı yağmurlu ve karla karışık yağmur, sıcaklık 2 ve 7 derece, yarın (Perşembe) ise 4 ve 6 derece olacağı tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 12.01.2022 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165