MHP’den seferberlik

MHP Çorum'da mahalle esnafıyla el ele vererek ihtiyaç sahibi ailelerin hanelerine ulaşıyor. Bu güzel projeyle gıda kolileri mahalle bakkalında hazırlanıyor, ihtiyaç sahibine ulaştırılıyor.

01 Mayıs 2020 Cuma 15:00
MHP’den seferberlik

Milliyetçi Hareket Partisi, Ramazan ayı nedeniyle başlattıkları yardımlaşma çalışması kapsamında mahalle esnafıyla el ele vererek ihtiyaç sahibi ailelerin hanelerine ulaşıyor. Yerel esnafın desteklenmesi için gıda kolileri mahalle bakkallarından alınıyor.

‘Yerel ve küçük esnafımız ekonomik anlamda desteklenirken, mahalle halkını yakından tanıyan, hangi hanede hangi tencere boş, hangisi dolu kaynar bunu bilen mahalle esnafımız sayesinde de gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılmış olacaktır.’ diyen MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Çorum’un tüm mahallelerinde belirledikleri bakkallar aracılığı ile oluşturdukları gıda paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşacağını kaydetti. Karapıçak, Türk Milleti’nin her türlü zorluğu birlik ve beraberlik ruhuyla, ortak manevi değerlerine sarılarak aştığını hatırlattı.


Öte yandan MHP İl ve İlçe Teşkilatları tarafından hazırlanan gıda kolileri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bayram (0532 306 22 44) ile irtibata geçilerek aşağıda belirtilen Mahalle esnafından temin edilebilecektir.

• Buharaevler İbrahim Çayırı Mevki / Bahar Market

• Binevler ve Üçtutlar Mahallesi / Yücel Gıda

• Ulukavak, Kunduzhan, Çepni / Öz Devane Market

• Ulukavak Mahallesi, İkbalevler Mevki (Osmancık yolu üzeri) / Mahmutpaşa Market

• Bahçelievler ve Kale Mahallesi / Yalçınkaya Market

• Buharaevler Mahallesi / Elvançelebi Market

• Gülabibey Mahallesi, Bağcılar Mevki / Gülcü Gıda

• Mimarsinan Mahallesi / Çetin Gıda

• Gülabibey Mahallesi ve Sigorta Mevki / Emir Gıda

• Akkent Mahallesi (TOKİ) / Aşır Gıda

• Karakeçili Mahallesi ve Üçtutlar Mahallesi / Avşar Market.

Son Güncelleme: 03.05.2020 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ihtiyaç sahibi 2020-05-01 21:03:47

isyan mı edeyiz bilmiyorum ki yardım diye bakkalların adını açıklıyorlar gel gör ki gittiğin bakkaldan yardımı alamadan geri dönüyorsun.bir numara vermişler t.c. yok telefon numarası v.s v.s. vesselam yardımı alamadan geldik.

Avatar
İhtiyaç sahibine cevap .. 2020-05-02 03:56:08

Gıda bankasına git devamlı al.

Avatar
KARİZMA 2020-05-01 23:35:05

BUNLARIN REKLAM İÇİN YAPMAYACAĞI ŞEY YOK VİRÜSTEN DOLAYI POZ VEREMEDİLER 3-5 KOLİYLE REKLAM YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR.AMACIMIZ MUHALEF ETMEK DEĞİL GERÇEKÇİ DAVRANIŞLAR SERGİLEMELİLER.

Avatar
Medyada 2020-05-02 17:48:20

Reklamları izledik.

Avatar
Ülkücü bir dost 2020-05-02 21:16:43

Ülkü Ocakları bu işi yapıyor zaten senin neyine gerek koli dağıtmak

Avatar
Yöntem akla yatmıyor 2020-05-02 19:29:13

Mahalle bakkalından yardım kolisini almak,bakkalı korumak için ıyı fikir de,verilen telefon numarası fikri mantıklı değil,parti olarak kendiniz bir çalışma yapıp,ihtiyaç sahiplerini tespit ederek ilgili bakkallara liste gönderebilir diniz. Sanki yardım dağıtmayı asgaride tutmayı düşünen garip bir yöntem oluşturulmuş.

Avatar
Hal ve gidiş 2020-05-03 12:43:35

Yardım yapmayı düşünenler bu yöntemi benimserse,çok sayıda ihtiyaç sahibi yardım alamaz.Particiler kanaatime göre bakkallara boş koli göndermiş.İhtiyacı olan vatandaş ilgili telefonu arayıp,durumunu anlatacak,kabul görürse bakkala gidecek,bakkal verilecek ürünleri koliye doldurup,vatandaşa verecek.Uygun görülmezse eli boş kalacak.Anladığım kadarıyla sınırlı sayıda bir vatandaşa yardım yapılması planlanmış ki,böyle bir yöntem keşfedilmiş.VAllahi bu yöntemi bulan tebrik etmek gerekir.Parti mensupları ile bir istişare yapsaydınız,kimin neye ihtiyacı olduğunu tespit edebilir,ihtiyaç sahiplerinin listesini bakkalla gönderip,ihtiyaç sahiplerini memnun edebilirdiniz.Siyaset yönetme işidir.Yönetemediğiniz durumdan belli oluyor.

banner165