Mimar Sinan o sorundan kurtuluyor

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Mimar Sinan'da içme suyu şebeke yenileme çalışmalarını inceledi.

09 Kasım 2019 Cumartesi 16:50
Mimar Sinan o sorundan kurtuluyor

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel ve meclis üyeleriyle birlikte Mimar Sinan Mahallesi’nde içme suyu şebekesi yapımını inceledi.

Mahallede yaşanan su kesintilerinin sebebinin eskiyen asbestli su borularından kaynaklandığını belirten Aşgın, “Sürekli olarak su kaçaklarına sebep olan 3 bin metrelik asbestli boruları değiştirerek yerine polietilen boru döşedik. Bundan sonra Mimarsinan Mahallemizde ve Çorum Sanayi Sitemizde içme suyu hatlarından kaynaklanan su kesintilerinin büyük ölçüde önüne geçmiş olacağız. Çorum Sanayi sitesinde şu anda hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Su İşleri Müdürlüklerimiz ekipleri bir yandan içme suyu hattını değiştirip diğer yandan esnafımızın ve hemşehrilerimiz sıklıkla kullandığı bu yollarda bozulan yerlerini hızlı bir şekilde tekrardan asfaltlıyorlar. Bununla da kalmayıp sanayi içerinde asfaltın bozulan kısımları da kesilerek yeniden yapılıyor. Biz istiyoruz ki esnafımız kazansın, şehrimiz kazansın” dedi.

SANAYİ SİTESİ'NDE İNCELEME

Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesine yapacakları hizmetler noktasında da sanayici esnafı ve kooperatiflerle istişarede bulunarak hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Çorum Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hıdır Balaban da, Çorum Sanayi sitesine güzel hizmetler yapıldığını belirterek, “Sanayi sitesine yaptığı hizmetler için Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ve çalışma arkadaşlarına esnafımız adına teşekkür ediyorum. Tüm bu güzel hizmetlerin esnafımıza hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.11.2019 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.