Minik çocuğun hikayesi yürek burktu

Cinsel istismara uğradığı belirlenen 3 yaşındaki çocuğun bir süre önce Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner'in yardım elini uzattığı çocuk olduğu öğrenildi

09 Ekim 2020 Cuma 11:50
Minik çocuğun hikayesi yürek burktu

Çorum’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ve cinsel istismara uğradığı belirlenen 3 yaşındaki erkek çocuğunun 1.5 ay önce kalp ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

Doğuştan yakalandığı hipoplastik sol kalp sendromu nedeniyle yaşam mücadelesi veren 3 yaşındaki Rüzgar Ege Ş.’nin yaşadığı rahatsızlık geçen Şubat ayında gündeme gelmişti. Çorum'da yaşayan ve oğlunun sağlık sorunları nedeniyle yardım talebinde bulunan Zeynep Büşra Yalınız’ın çağrısına karşılık veren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Rüzgar Ege’nin tüm ameliyat masraflarını karşılayacağını açıklamıştı. Yapılacak yardım üzerine anne ile birlikte minik Rüzgar da belediyeye gelerek Başkan Şahiner’i makamında ziyaret edip kendisine teşekkür etmişti.

İSTANBUL’DA AMELİYAT

Başkan Şahiner'in girişimleri sonucu ameliyat masrafları karşılanan Rüzgar için İstanbul’da özel bir hastane ayarlanmış, 3 yaşındaki talihsiz çocuk da 26 Ağustos'ta İstanbul'da özel bir hastanede başarılı bir ameliyat geçirerek sağlığına kavuşmuştu. Anne de oğlunun ameliyatı sonrasında emeği geçenlere teşekkür etmişti.

CİNSEL İSTİSMARA UĞRADI

Yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle tekrar Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan minik Rüzgar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Hastanede yapılan müdahale esnasında görevliler, çocuğun cinsel istismara uğramış olabileceği şüphesi üzerine polise haber verdi. Bunun üzerine polis ekipleri anne Zeynep Büşra Yalınız ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından “nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar” suçlarından adli makamlara sevk edilen anne ve erkek arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Minik Rüzgar da dün toprağa verildi.

İHA
 

Son Güncelleme: 09.10.2020 21:05
Anahtar Kelimeler:
Cinsel IstismarMinik çocuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sancar 2020-10-09 12:30:04

bu şerefsizi niye koruyor bu kadar,geniş güvenlik önlemi ne ya..bu adam ölmeli başka yolu yok..çorumlular...

Avatar
Ali Mert 2020-10-09 12:45:43

Bunu yapan insanlara suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde olmayan hangi kelimelerle seslenebiliriz?

Avatar
Bahadır 2020-10-09 13:09:34

bunun adını niye yazmıyorsunuz kim bu bç kimi koruyosunuz linç edilmeyi hakediyor namussuzlar şerefsizler

Avatar
bahadır 2020-10-09 13:10:41

böyle insan musvetlerini isimlerini ifşa edin küçücük bebek öldü çoçul bile değil daha kim bu namussuz şerefsiz bç

Avatar
Nuriye Bayındır Öney 2020-10-09 22:56:36

Benim vergimle bunları hapiste besleyen adalete yazıklar olsun. Lütfen bunları yaşarmayın. Çok kötüyüm çok

banner165