Muhtar 20 yıldır bunu yapıyor

Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray 20 yıldır başarılı çocukların okul araç gereçlerini karşılıyor

11 Eylül 2017 Pazartesi 19:01
Muhtar 20 yıldır bunu yapıyor

Çorum Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzattı.

Muhtar olduğu günden bugüne kadar her yıl tespit ettikleri öğrencilere hayırseverlerin katkıları ile giyim ve kırtasiye yardımı ulaştıran Muhtar Demiray, 20 yılda 5 bin öğrenciye ulaşmayı başardı.

20 yıldır hayırsever işadamları, esnafların katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzattıklarını dile getiren Demiray, “Çocuklarımızın daha iyi şartlarda yaşaması ve eğitim almaları için çalışıyoruz. Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi görüyoruz. Hayır sahibi işadamları ve esnafın yardımıyla öğrencilere katkı sağlıyoruz. Maddi imkanı yerinde olmayan ailelerin çocuklarına her yıl giyim ve kırtasiye yardımı yaparak ailelerin yükünü paylaşmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir. Onlara gözümüz gibi bakmalıyız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yaptıkları katkılardan dolayı hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.











Son Güncelleme: 11.09.2017 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yardım 2017-09-11 21:58:02

Allah razı olsun herkes aynı duyarlıkta olsa keşke