Mustafa Söylemez vefat etti

ÇRT Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Söylemez’in kardeşi, Haber Müdürü Haluk Söylemez'in ağabeyi Hacı Mustafa Söylemez vefat etti.

04 Ocak 2020 Cumartesi 16:07
Mustafa Söylemez vefat etti

Çorum Radyo Televizyonu (ÇRT) Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Söylemez’in kardeşi, Haber Müdürü Haluk Söylemez'in ağabeyi Hacı Mustafa Söylemez vefat etti.

Dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak Özel Elitpark Hastanesi'ne kaldırılan Hacı Mustafa Söylemez, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Mahmut ve Elmai Söylemez'in oğulları, ÇRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Kesin Karar Gazetesi Kurucusu Halil İbrahim Söylemez, Ahmet Söylemez ve İklime Söylemez'in kardeşi, ÇRT ve Kesin Karar Gazetesi Haber Müdürü Haluk Söylemez'in ağabeyi Hacı Mustafa Söylemez, bugün sabah saatlerinde Elitpark Hastanesi'nden alınarak Ulu Cami'ye getirildi.

Merhum Mustafa Söylemez, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezarlık'ta toprağa verildi.

Cenaze namazına, AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu, bazı kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 05.01.2020 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 2020-01-08 10:06:13

Allah gani gani rahmet eylesin Mustafa abi :(