Nizamettin Oktay vefat etti

CHP Çorum eski Belediye Meclis Üyesi, matbaacı Nizamettin Oktay vefat etti.

29 Temmuz 2020 Çarşamba 11:27
Nizamettin Oktay vefat etti

CHP Çorum eski Belediye Meclis Üyesi, matbaacı Nizamettin Oktay vefat etti.

Çorum’un tanınan ve sevilen simalarından, 1994-1999 dönemi CHP Çorum Belediye Meclisi Üyesi, İstem Basımevi Sahibi Nizamettin Oktay, bir süredir rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Uzun süreden beri böbrek yetmezliği çeken ve geçtiğimiz Haziran ayında radyoterapi gören Nizamettin Oktay, dün rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Nizamettin Oktay’ın bu sabah saat 08.30 sıralarında duran kalbi yoğun müdahale ile çalıştırıldı, ancak kurtarılamadı.
Merhume Zahide ve merhum Mustafa Oktay’ın oğulları, Vahide Oktay’ın eşi, Özgül Yılmazer, resim öğretmeni-sanatçı Mustafa Oktay ve Neşe Soyel’in babaları, Levent Yılmazer, Tülay Oktay ve Vural Soyel’in kayınpederleri olan Nizamettin Oktay’ın cenazesi, bugün ikindi namazından sonra Ulu Mezar’da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 30.07.2020 00:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165