O bölgenin alt yapı sorunu çözülüyor

Çorum Belediyesi Fen Lisesi bölgesinde yeni yapılacak konutların da alt yapı sorunun çöçezek çalışma yapıyor.

03 Mayıs 2020 Pazar 18:47
O bölgenin alt yapı sorunu çözülüyor

Çorum Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında bir yandan salgınla ilgili çalışmalarını yaparken diğer yandan da altyapı çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Belediye, Fen Lisesi Cadde ve sokaklarda 1.600 metre kanalizasyon hat çalışmalarına devam ediyor.

Fen Lisesi 1. Cadde, Fen Lisesi 50. Sokak, 19., 9., 11.,12.,13. ve 16. Sokaklarda devam eden kanalizasyon hattı çalışmalarıyla birlikte yolun asfaltının tamamlanmasından sonra tekrar kazılmaması için parsel bağlantılarının da yapıldığını dile getiren Belediye Başkan Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Toplam uzunluğu 1600 metre olan kanalizasyon hat çalışmamızı kısa sürede tamamlayacağız. Altyapısı ve üst yapıları eksiksiz bir Çorum için gece gündüz çalışıyoruz. Fen Lisesi Cadde ve sokaklarda devam eden kanalizasyon hat bağlantı çalışmamızla bu bölgedeki yeni yapıların da altyapı sorununu çözmüş olacağız” dedi.

Son Güncelleme: 03.05.2020 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum 2020-05-03 21:29:26

Bir numaralı tarım arazisi bildiğim kadar o bölge eğer rant varsa ALLAH iki yakalarını bir araya getirmesin kim kul hakkı yendiyse öbür dünyada değil bu dünyada cezasını versin