O cadde 15 metreye genişliyor

Çorum Belediyesi’nin Ulukavak Mahallesi Çiftlik Pınarı Caddesi’nde yolu 15 metre genişliğe çıkarıyor.

29 Temmuz 2022 Cuma 16:16
O cadde 15 metreye genişliyor

Çorum Belediyesi’nin Ulukavak Mahallesi Çiftlik Pınarı Caddesi’nde başlattığı yol genişletme çalışmasıyla birlikte yol 15 metre genişliğe çıkacak.

Çevre yolunda yeni kavşağa bağlanacak olan Çiftlik Pınarı Caddesi’nde yol genişletme çalışması başlatıldı. Yapılan çalışma ile 6 metre genişliğindeki yol 15 metreye çıkmış olacak.

Bölgede yaptıkları çalışmanın önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “8 ilçemizi bir birine bağlayacak çevre yolumuzda devam eden farklı seviyeli köprülü kavşak çalışması Adnan Özejder Caddemizi birbirine bağlayacak ve Çiftlik Pınarı Caddesi-Adnan Özejder Caddesi kavşağından sonra Osmancık Caddesi’ne kadar ulaşımı sağlayan bir yol olacak” dedi.

Aşgın, 950 metre uzunluğa sahip Çiftlik Pınarı Caddesi’nde çalışmaların sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 29.07.2022 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BUHARALI 2022-07-30 11:43:58

BUHARAEVLER MAHALLESİ VİLLA BÖLGESİ NE ACİL ALTYAPI TELEFON ELEKTRİ SU İSTİYORUZ SON İKİ SENEDİR YAPILAŞMA ÇOĞALDI EVİNE TAŞINANLAR ŞOKTA

banner165