O cenazede gözyaşları sel oldu

Dünkü trafik kazasında hayatını kaybeden sağlık memurunun cenazesinde gözyaşları sel olup aktı

30 Aralık 2017 Cumartesi 12:51
O cenazede gözyaşları sel oldu

Trafik kazasında hayatını kaybeden sağlık memuru Mehmet Akif Akbaş için Sungurlu Devlet Hastanesi önünde düzenlenen törende gözyaşları sel oldu.

Dün akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden sağlık memuru Mehmet Akif Akbaş (40) için görev yaptığı Sungurlu Devlet Hastanesi önünde tören yapıldı.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Mitat Gözen, hizmet aşkıyla herkese örnek olmuş, sevilen sayılan bir insanı uğurlamak için burada toplandıklarını söyledi. Kaymakam Gözen konuşmasında, “Mesai arkadaşınız Mehmet Akif Akbaş’a Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Törende güçlükle ayakta duran Mehmet Akif Akbaş’ın eşi, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Akbaş’ın çalışma arkadaşları tarafından tabutun üzerine çalışırken giydiği 112 Acil Yardım yazılı mont örtüldü. Törende çalışma arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda kişi Akbaş için gözyaşı döktü.

İlçe Müftüsü İbrahim Köksal’ın yaptığı duanın ardından Akbaş’ın naaşı helallik alınmak üzere Bahçelievler Mahallesindeki baba evine götürüldü.

Törene Akbaş’ın ailesi ve çalışma arkadaşları ile Kaymakam Mitat Gözen, Çorum İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Çiftçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 30.12.2017 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.