O'nun için ekipler seferber oldu, ama...

4 katlı binanın 2. katında çıkan yangında kurtarılan köpek için tüm ekipler seferber oldu

17 Ocak 2019 Perşembe 11:32
O'nun için ekipler seferber oldu, ama...

Çorum'da bir apartman dairesinde çıkan yangında dumandan etkilenen köpek için seferber olan itfaiye ekiplerinin çabası zehirlenen köpeği hayata döndürmeye yetmedi.
Edinilen bilgilere göre, Kale Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi Askerlik Şubesi karşısında bulunan bir binanın ikinci katında çıkan yangın, çevrede panik ve endişeye neden olurken, itfaiye ekiplerinin dairede bulunan köpeği kurtarma çabası dikkat çekti. 
Sabah saatlerinde yaşanan olayda askerlik şubesi karşısında bulunan 4 katlı bir binanın 2. katından dumanları yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiye ve 112'ye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti. Yoğun dumanla kaplanan apartmana giren itfaiye ekipleri yangının çıktığı dairede ikamet eden bir vatandaşı dışarı çıkarttılar. Dumandan etkilenen vatandaşa olay yerinde bulunan 112 ekipleri tarafından ambulans içerisinde müdahale edildi.
ÇABALARI SONUÇ VERMEDİ
Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına devam ederken yanan dairenin bir üst katında dumandan etkilenmiş bir köpek olduğunu farkettiler. Yerde hareketsiz yatan köpeği kucağına alarak binadan çıkartan itfaiye eri kalp masajı yaparak dumandan etkilenen köpeği hayata döndürmeye çalıştı. Yapılan kalp masajına tepki vermeyen köpek İtfaiye aracına alınarak Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen köpek kurtarılamadı.
Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken telef olan köpeğin yangının başladığı daireden çıkartılan vatandaşa ait olduğu öğrenildi.


İHA

Son Güncelleme: 17.01.2019 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165