Obruk Barajı Aromatik Turizm Bölgesi olmalı

Aromatik Turizm Gelişme Bölgesi ilan edilmesini önerdi.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 15:31
Obruk Barajı Aromatik Turizm Bölgesi olmalı

MUSTAFA DE
MİRER

Türkiye’nin çeşitli illerinde Aromatik Tıbbi Bitkiler konusunda konferans, seminer ve panellere konuşmacı olarak katılan Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Öğretim Üyesi hemşehrimiz Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş, Çorum’da aromatik tıbbi bitkilerle ilgili güzel çalışmalar yapılmasını memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi.



Dodurga gibi özellikle Obruk Baraj gölü tarafının kırsal turizm ve peyzaj değerleri dikkate alınarak Aromatik Turizm Gelişme Bölgesi ilan edilmesini öneren Özçatalbaş, organik tarım vearomatik kırsal turizmin uyumlu ve birbirini destekleyen alanlar olduğunu kaydetti.



Öte yandan hemşehrimizProf. Özçatalbaş, daha önce Antalya ve Isparta’da düzenlenen toplantılarda Isparta’nın aromatik turizm bölgesi ilan edilmesi gerektiğine dikkat çekmiş, Antalya turizminin de baharat turizmi ile desteklenmesini teklif etmişti.


Son Güncelleme: 14.08.2017 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165