Oğuzhan ile Emel’in mutlu günü

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner'in oğlu Oğuzhan ile Emel Kara evlendi.

22 Ağustos 2020 Cumartesi 22:11
Oğuzhan ile Emel’in mutlu günü

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in oğlu Oğuzhan, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğüne protokol tam kadro katıldı.

Vildan-Abdulkadir Şahiner çiftinin oğulları Oğuzhan ile Perihan-Mustafa Kara çiftinin kızları Emel'in düğün töreni Yıldızpark 1 No'lu Düğün Salonu'nda gerçekleşti.
Düğün törenine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yanı sıra Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri, İl başkanları, oda başkanları bürokratlar, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.
Genç çiftin nikah şahitliğini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse yaptı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ise bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayarak düğüne katılan, arayan ve mesaj atarak kutlayan herkese teşekkür etti.
Düğüne katılan davetliler genç çiftin mutluluklarına ortak olurken, Başkan Abdulkadir Şahiner ve eşi Vildan Şahiner konuklar ile tek tek ilgilendiler.
Gecenin sonunda ünlü sanatçı Bülent Serttaş sahne alırken, düğüne katılanlara unutulmaz bir gün yaşattı.(Serkan Şansever/Sungurlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165