Okulda kuş besleme tahtası

Sungurlu Alembeyli ilk ve orta okulunun bahçesine doğadaki kuşların daha rahat beslenebilmeleri için Kuş Besleme tahtası yaptılar.

11 Nisan 2019 Perşembe 14:15
Okulda kuş besleme tahtası

Sungurlu Alembeyli İlkokulu-Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, doğadaki kuşların daha rahat beslenebilmeleri için Kuş Besleme tahtası yaptılar.

Tasarımı özgün olan çalışmanın malzemelerini temin eden okul idaresi, sınıf öğretmeni Alp Eren Yarış’ın da yardımı ile çalışmayı tamamladılar.

Okul Müdürü Fatih Saltabaş “Doğa ve çevre bilincinin aşılanması için tüm canlıların düşünülmesi gerekir. Bu etkinlik ile hayvan dostu çalışmalara bir yenisini daha ekledik. Yakın zamanda bahçemizin farklı noktalarına da bu tür çalışmalar oluşturacağız. Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sahipliğinde yürütülen "Sorumluluklarımla Büyüyorum" Projesi ile de ilişkili olan çalışmamız umarım amacına ulaşır. Bizden başka canlıları da düşünerek hazırlanan proje sonunda öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk, gönüllerindeki sevgi, gözlerindeki ışıltı görülmeye değerdi. Etkinliğe emek veren öğretmen arkadaşlarıma ve sevgili öğrencilerimize tekrar içtenlikle teşekkür ederim.”dedi.

İHA

SUNGURLU

Son Güncelleme: 11.04.2019 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.