Onlar artık muhalif gazete

Ahmet Kekeç '13 muhalif gazete var günlük yayınlanan' derken Zaman ve Bugün'ü muhalif cepheye dahil etti.

26 Temmuz 2013 Cuma 14:55
 Onlar artık muhalif gazete

Ülke TV ekranlarında "En Sıradışı"nda konuşan Star yazarı Ahmet Kekeç, medya ve ifade özgürlüğü konulu tartışmada çarpıcı açıklamalar yaptı.

Türkiye'de muhalif medyanın baskı altına alındığı yönündeki eleştirilerin gerçeği içermediğini savunan Kekeç "Türkiye'de basın özgürlüğü yok demek büyük bir ahlaksızlıktır" dedi.

ZAMAN VE BUGÜN DE ARTIK MUHALİF GAZETE!

Medyadaki dağılıma bakıldığında 13 tane muhalif gazeteye karşın hükümeti destekleyen sadece 4 gazete olduğunu iddia eden Kekeç bu tabloya karşın basın özgürlüğü yoktur demenin art niyet taşımak anlamına geleceğini söyledi.

Kekeç muhalif gazeteler arasında son 3-4 ay itibariyle Zaman ve Bugün gazetelerinin de dahil olduğunu söyledi. Gülen Cemaati bünyesindeki gazetelerden gelen eleştirilerin yer yer hakaret boyutuna vardığını kaydeden Kekeç, Zaman yazarı Şahin Alpay'ı örnek verdi.





Son Güncelleme: 26.07.2013 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurullah Sağlamkaya 2013-07-26 16:51:13

bu günlerde hükümet kendisine yapılan olumlu eleştirileri bile muhalif katogorisine atıyor.tabi ki bu yanlış bir tutum.doğrulara doğru yanlışlara yanlış denilmesinden vicdanı olan hiç bir politikacının rahatsız olmaması lazım.ne yandaş olmak, ne de karşıt olmak gözleri ve vicdanları kör etmemeli. yalnız benim merak ettiğim konu şu ; bu güne kadar hükümetin yaptığı bir takım hatalarda ciddi anlamda eleştirilerini göremediğimiz zaman ve bugün gibi gazeteler 3-4 aydır ne değişti de muhalif duruma düştü?