Opr. Dr. Dilek Kalkan Yalçın özel muayenehane açtı

Çorum'da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr, Dilek Kalkan Yalçın özel muayenehane açtı.

18 Ağustos 2022 Perşembe 14:36
Opr. Dr. Dilek Kalkan Yalçın özel muayenehane açtı

Çorum'da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr, Dilek Kalkan Yalçın özel muayenehane açtı.

Yalçın, yaklaşık 3 aydır Yuvruturna Mahallesi Kadeş 2. Sokak No: 8/B (Valilik karşısı) adresinde hastalarına sağlık hizmeti sunuyor.
Opr. Dr. Dilek Kalkan Yalçın'ın muayenehanesinde gebelik takipleri, 4 boyutlu ultrason, ikili ve üçlü tarama testleri, yıllık kadın doğum kontrolü, rahim ağzı kanser taraması (Smear testi) menopoz kontrolleri, infertilite (kısırlık) tedavileri, aşılama ve tüp bebek işlemleri, hormon testleri, bütün laboratuvar tetkikleri (kansızlık vitamin değerleri, koletrol şeker testleri, karaciğer ve böbrek fonksiyon testleri) adet düzensizliği tedavisi, spiral (RİA) takılması ve çıkarılması, kol içi implant takılması, kadın doğum müdahale girişimleri (biyopsi, terapotik küretaj, rahim ağzı biyopsileri), yumurtalık kisti ve rahim kitleleri teşhis ve tedavisi, genital sarkma ve estetik müdahaleleri, vajinal ozon ve PRP uygulamaları, geçmeyen vajinal enfeksiyon tedavisi, vajinusmus tedavisi, cinsel işlev bozuklukları tedavisi sakin ve steril koşullarda mahremiyete özen gösterilerek yapılıyor.

OPR DR. DİLEK YALÇIN KALKAN

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Batman'ın Kozluk ilçesinde 2 yıl mecburi hizmet yaptı. Ankara/Batıkent Medikal Park Hastanesi'nde 1 yıl çalıştıktan sonra memleketine döndü. 7 yıl Çorum'da Çorum'da Özel Elitpark Hastanesi'nde çalıştı. 3 aydır kendisine ait özel muayenehanesinde sağlık hizmeti veriyor.

Son Güncelleme: 18.08.2022 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.