Orhan Güçlü kaza geçirdi

Osmancık Haber Gazetesi imtiyaz sahibi, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi...

31 Ocak 2015 Cumartesi 14:33
 Orhan Güçlü kaza geçirdi


Osmancık Haber Gazetesi imtiyaz sahibi, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi olan gazeteci Orhan Güçlü merdivenden düştü, kalça kemiğini kırılınca hastanelik oldu.


Osmancık Haber Yazı İşleri Müdürü İlkay Yorulmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada Orhan Güçlü'nün bu gün geçirdiği kaza sonucunda kalçasını kırdığını belirtti.


Yorulmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Gazetemiz imtiyaz sahibi genel yayın yönetmenimiz Orhan Güçlü akşam saatlerinde evinin bulunduğu apartman girişindeki merdivenlerden düşmek suretiyle kalça kemiğini kırdı.


Güçlü'nün genel durumu iyi olup, ilk müdahale Osmancık Devlet Hastanesi acil bölümünde yapılmıştır.


Burada yapılan tedavisi sonrası doktorları kalça kemiğinde kırık tespit edip ileri tetkik ve tedavi için akşam saat 19.00 sularında Ankara Numune Hastanesi'ne sevk etti.


Ankara Numune Hastanesi Ortopedi servisinde doktorların yapacağı değerlendirme ve gerekli tıbbi müdahaleler sonrasında kısa bir süre içinde taburcu olup Osmancık'a dönmesi beklenmektedir."Dedi.



 

Son Güncelleme: 31.01.2015 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.