Orhan Güçlü’ye başarılı operasyon

Geçirdiği kaza sonucunda kalça kemiği kırılan Osmancık Haber Gazetesi imtiyaz sahibi...

03 Şubat 2015 Salı 16:47
 Orhan Güçlü’ye başarılı operasyon


Geçirdiği kaza sonucunda kalça kemiği kırılan Osmancık Haber Gazetesi imtiyaz sahibi, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Güçlü Ankara Numune Hastanesi'nde ameliyata alındı.


Güçlü'nün sağlık durumu hakkında bilgi veren Osmancık Haber Yazı İşleri Müdürü İlkay Yorulmaz, “Gazetemiz imtiyaz sahibi Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Güçlü geçtiğimiz Cuma akşamı evinin bulunduğu apartman girişindeki merdivenlerden düşmek suretiyle kalça kemiğini kırmıştı. Güçlü'nün ilk müdahalesi Osmancık Devlet Hastanesi acil bölümünde yapılmıştı. Burada yapılan tedavisi sonrası doktorları kalça kemiğinde kırık tespit edip ileri tetkik ve tedavi için ambulans ile Ankara Numune Hastanesi'ne sevk etmişlerdi. Ankara Numune Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde yaklaşık 4 gün kalan Güçlü, bugün öğle saatlerinde ameliyata alındı.


Düşme sonucu kalça kemiği kırılan Güçlü'nün ameliyatını Ankara Numune Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümü Öğretim Görevlisi Opr. Dr. Ahmet Uçaner gerçekleştirdi. Kalça kemiğine protez yerleştirilen Güçlü'nün ameliyatı başarılı geçmiş tedbir amaçlı bu gün yoğun bakıma alınmıştır. Güçlü'nün doktorların yapacağı değerlendirme ve gerekli tıbbi müdahaleler sonrasında yarın taburcu olması beklenmektedir.” dedi. 




Son Güncelleme: 03.02.2015 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.