Osmancıklı işadamı vefat etti

Çorum’un Osmancık ilçesi işadamlarından Abdurrahman Derindere vefat etti.

01 Şubat 2021 Pazartesi 00:50
Osmancıklı işadamı vefat etti

Çorum’un Osmancık ilçesi işadamlarından Abdurrahman Derindere vefat etti.

Osmancık’ın Kızılırmak Mahallesi’nden, çeltik sektörünün ilk yatırımcılarından merhum Şevki Derindere’nin (Şevki Ağa'nın)  ikiz olan oğullarından Sakin Derindere ile işadamı Ömer Derindere’nin kardeşi, Abdurrahman Derindere Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde vefatını kaybetti.

Merhumun cenazesi bugün saat 13.30’da Osmancık Asri Mezarlık’ta bulunan aile mezarlığında toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 01.02.2021 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-02-01 01:20:51

Kız kardeşinden sonra şimdi de Abdurrahman sayıyı kaybettik. Özellikle ağabeyi Ömer bey hem Osmancık, hem Çorum, hem de ülkemiz için çok şey yaptı. Keşke reis yerli araba yapacak babayiğit arıyorum dediğinde motoru ve bataryası yüzde yüz yerli olup kasası Toyota olan araçlarına destek verseydi de Ar-Ge'ye para harcayıp kasayı da yerli yapsalardı. Ama düzen bu işte, yaptığına değil emme basma tulumba gibi dans etmene değer veriliyor.

Avatar
süleyman 2021-02-01 12:58:39

Allah rahmet eylesin Allah razi olsun şevki ağa ailesinden