Özhaseki açıkladı, Çorum çalışacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Çorum Belediyesi'nin hayat normale dönene kadar Kahramanmaraş'ta olacağını açıkladı.

17 Mart 2023 Cuma 12:49
Özhaseki açıkladı, Çorum çalışacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle 3 Büyükşehir, 7 il, 46 ilçe belediyesi olmak üzere toplam 56 belediyenin hayat normale dönene kadar Kahramanmaraş ve ilçelerinde çalışacağını bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kahramanmaraş ile Kayseri, Trabzon, Samsun, Ağrı, Aksaray, Çorum, Düzce, Isparta, Kırıkkale ve Zonguldak Belediyelerimiz başta olmak üzere; toplam 56 AK Belediyemizi kardeş ilan ettik. Kardeş Belediyelerimiz, hayat normale dönene kadar Kahramanmaraş ve ilçelerinde çalışacak" dedi.

İHA

Son Güncelleme: 17.03.2023 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165