Özkubat kan verdi, ÇESOB’u davet etti

Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Kızılay'a kan bağışında bulundu, ÇESOB'a davette bulundu.

27 Temmuz 2019 Cumartesi 12:17
Özkubat kan verdi, ÇESOB’u davet etti

Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal'ın kan bağışı kampanyasına destek çağrısına kayıtsız kalmadı. Özkubat da, ÇESOB Başkanı Recep Gür'e kan bağışı davetinde bulundu.

Beraberinde Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Şahan, Meclis üyeleri Tuna Eser ve Kayahan Boztepe’yle birlikte Kızılay Kan Merkezi’ne gelen Borsa Başkanı Naki Özkubat, toplumsal duyarlılık adına hep birlikte kan verdiler.

Özkubat, burada yaptığı açıklamada, “TSO Başkanım Sayın Çetin Başaranhıncal’ın kan bağışında toplumsal bilincin artmasına katkı sağlamak amacıyla yaptığı daveti üzerine biz de Borsa olarak Kızılay’a kan bağışında bulunduk. Buradan kampanyayı başlatan Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanımız Sayın Hali İbrahim Aşgın’a teşekkür ediyoruz.

Unutmayalım, verilen bir ünite kan, hayata tutunan 3 candır. Biz de ÇESOB Başkanımız Sayın Recep Gür ve Birlik Yönetim Kurulu üyelerini kan bağışında bulunması için Kızılay Kan Merkezi’ne davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-07-27 15:22:09

Kan bağışı kampanyası güzel de Kızılay başkanının 120 bin lira olan maaşının düşürülmesi için de bir kampanya lazım.