Perşembe yeniden geliyor

Çorum'un 23 Mart 2023 Perşembe günü yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girileceği tahmin ediliyor.

21 Mart 2023 Salı 10:38
Perşembe yeniden geliyor

Yurt genelinde yağışhava sistemi bugünden itibaren ülkeyi terk ederken, 23 Mart 2023 Perşembe günü yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girileceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'nin son raporuna göre; yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Çarşamba gece saatlerinden itibaren Kastamonu ve Çorum çevrelerinde, Perşembe günü ise tüm bölgede yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarının, bölge genelinde mevsim normalleri civarında ve yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği, perşembe gününden itibaren yağış alan yerlerde azalarak mevsim normalleri civarına ve yer yer altına düşeceği tahmin ediliyor.

RÜZGARIN ŞİDDETİ

Rüzgârın; Genelikle kıyı kesimlerde kuzeyli, iç kesimlerde güneyli yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette, Çarşamba gününden itibaren, kıyılarda Kuzey ve Doğu yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 21.03.2023 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abone 2023-03-21 15:18:17

Sn. editör Perşembe yunus mu geliyor, yağmur mu?