Pes artık! Kameriyeyi yaktılar

Otobüs duraklarına zarar verenleri gördük te bunu ilk defa görüyoruz...

26 Ocak 2019 Cumartesi 17:28
Pes artık! Kameriyeyi yaktılar

Magandalar, otobüs duraklarına verdikleri zarardan sonra bu kez de kameriyeyi ateşe verdi. Olaya ilk etapta Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir tepki gösterdi.

Çorum’da vatandaşların ailecek vakit geçirmeleri için park ve yeşil alanlar oluşturduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zahir, bazı şahıs veya şahısların kamu malı olan bu park ve yeşil alanlarda bulunan kameriye, çocuk oyun grupları ve oturma banklarına zarar verdiğini  söyledi.

Zahir, otobüs duraklarının camlarının kırılması ve parklara zarar verilmesinin ardından şimdi de kameriyenin ateşe verildiğini ifade ederek, “Bu magandalar daha önce de çeşitli parklarımıza zarar vermeye çalıştılar. Son olarak Çorum Sanayi Sitesi 17. Caddede bulunan kameriye ateşe verilerek yakıldı. Sabah saat 05.30 sıralarında itfaiye ekibinin olay yerine gitmesiyle kameriyenin ateşe verildiği ortaya çıktı. Polisin yaptığı inceleme sonucunda olayın failleri yakalanarak işlemler için emniyete götürüldü. Failler hakkında kamu malına zarar vermek suçundan kamu davası açıldı.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bakırköylükler 2019-01-26 18:56:15

Ne magandası,Bunlar alenen ruh hastası,psikiyatri bölümüne havale edip,yıllarca tedavi görmeleri sağlanmalı.

Avatar
Muradimm19 2019-01-26 19:21:25

Açık isimleri ve fotoğraflarını Allah rıza için paylaşın ki temkinli olalım bu canlılara karşı.