Polisleri mutlu eden haber

Çorum’da ayakkabısız bir şekilde dolaşırken buldukları çocuğun ayaklarını kangren olmaktan kurtaran polisler konuştu.

03 Şubat 2022 Perşembe 13:39
Polisleri mutlu eden haber

Çorum’da ayakkabısız bir şekilde dolaşırken buldukları çocuğun ayaklarını kangren olmaktan kurtaran polis memurları o anları anlattı.

Olay, 23 Ocak'ta Yeniyol Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen bir ihbar üzerine mahalleye giden polis memurları Mücahit Erkam Acar, Olcay Sevinç ve Ali Şener, devriye görevi sırasında sokakta yabancı uyruklu Saja Habebb Fadhil adlı çocuğun ayakkabısız bir şekilde dolaştığını gördü. Çocuğun ayaklarının morarmış olduğunu fark eden polis ekibi, 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun ayağında kangren başlangıcı ve kırık olduğu tespit edildi. Hastanede yapılan tedavinin ardından ayakları kesilmekten kurtarılan çocuk tedavisinin ardından taburcu edildi.

EKİP ARACIMIZA ALARAK ISINMASINI SAĞLADIK

Yaşanan olayla ilgili İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan Polis Memuru Olcay Sevinç, “Haber merkezine gelen ihbar üzerine hızlıca olay yerine intikal ettik. Vatandaşların bir kız çocuğunun ayağında ayakkabı olmadan çorapsız şekilde sokakta beklediğini söylediler. Yaptığımız araştırmalar sonucu çocuğu bulduk. Yaptığımız kontrolde ayağında ayakkabı olmadığını şişlik ve morluk olduğunu görünce çocuğu ekip aracımıza alarak ısınmasını sağladık. Küçük kızıma sıcak meşrubatlar ikram ettik. Yürüyemez halde olduğu için haber merkezi aracığıyla sağlık ekiplerini çağırdık. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çocuğu hastaneye intikal ettirdiler” dedi.

SAĞLIK DURUMUNU ÖĞRENİNCE MUTLU OLDUK

Durumuna çok üzüldükleri Saja Habebb Fadhil’in hastaneye gittikten sonra da sağlık durumu hakkında bilgi aldıklarını dile getiren Sevinç, "Küçük çocuğun tedavisinin yapıldığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenince büyük bir mutluluk yaşadık" diye konuştu.

Sevinç, olayın duyulmasının ardından Emniyet Teşkilatının da aile ile irtibata geçerek gerekli yardımlarda bulunduğunu söyledi.

3

Son Güncelleme: 03.02.2022 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2022-02-03 14:36:17

Türk milletini korumak için maaş alıyorsunuz siz, suriyelileri savu mak için değil, kendinize gelin, tedavi edildiyse sınır dışı edilmeli

Misafir Avatar
Ulukan 2022-02-03 19:56:10 @Mert

Höst. Destur de vicdansız. Allah fırsat vermesin size.

Beğenmedim! (0)
Avatar
M.erte cevap 2022-02-04 07:53:18

Yazık sana bu kadar ırkçılık olmaz neticede insan karşındaki Bir masum çocuğu savunmak mi bu kardeşlerimizin yaptığı yoksa insanı kurtarmak mi