Prestij Park tamam

Osmancık Belediyesi bölgeye örnek teşkil edecek olan farklı parkları hizmete sunmayı sürdürüyor.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 16:13
 Prestij Park tamam

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Gemici Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kepçe figürlü oyun grubunun yer aldığı parkta incelemelerde bulunarak, "Oturma alanları, çevre düzenlemesi, zemin döşemeleri, çocuk oyun grubu ile farklı bir prestij parkı Gemici Mahallemize kazandırdık. Bu tür farklı projelerimiz bölgeye örnek olabilecek nitelikte" dedi.

Osmancık Gemici Mahallesi'nde geçtiğimiz Nisan ayında mahalle gezileri kapsamında vatandaşlarla görüşen Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, park sözü verdi. Başkan Yazıcı, belediyeye ait ve park alanı olarak işaretli bölgede park yapılması için gerekli projeleri hazırlatarak çalışmaları başlattı. Başkan Yazıcı'nın talimatı ile başlatılan çalışmalar sona erdi.

‘PARK YATIRIMLARIMIZDA ÇOK AMAÇLI KULLANIMLARA ÖNEM VERİYORUZ’

Gemici Mahallesi'ne prestij bir park kazandırılması için başlattıkları çalışmaların tamamlandığını ifade eden Başkan Yazıcı, "Park yatırımlarımızda sadece oturulabilecek, çocukların oyun oynayabilecekleri alanlar düşünmüyoruz. Park yatırımlarımızda çok amaçlı, geniş kullanımlı ve farklı görüş açılarını yansıtmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda vatandaşların hem kendi aralarında oturabilecekleri, komşuluk ilişkilerinin güçlendiği, bu arada çocuklarımızın rahat ve farklı oyun gruplarında gönüllerince eğlenebildiği, bir yandan da spor yapılabilenler alanlar oluşturuyoruz. Bizim park projelerimizde bunlara dikkat ediyoruz.” diye konuştu.

Başkan Yazıcı, özellikle modern farklı görünüme sahip olan çocuk oyun grubunun Prof. Dr. Necmettin Erbakan parkında olduğu gibi bir prestij park oluşturduğunu ifade ederek, "Bu tür yatırımlarımız farklılıkları nedeni ile bölgeye de örnek teşkil edebilecek yatırımlardır. İlçemize yeni parkımız hayırlı olsun.” dedi.





Son Güncelleme: 24.07.2013 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.