Rektör kan verdi, TSO’ya çağrı yaptı

Vali, Belediye Başkanı, Rektör Kızılay'a kan bağışı yaptı, davetler art arda geldi.

25 Temmuz 2019 Perşembe 00:31
Rektör kan verdi, TSO’ya çağrı yaptı

Vali Mustafa Çiftçi, Kızılay’a kan bağışı yaptıktan sonra Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a bağış davetinde bulundu. Davete icabet eden Başkan Aşgın da, kan bağışı yaparak Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’e çağrı yaptı.

Rektör Öztürk, bazı daire başkanları ile Kızılay’a kan bağışında bulunarak, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a benzer bir davette bulundu. Rektör Öztürk, “Sayın Belediye Başkanım, kan bağışına dikkat çekmek ve toplumdaki duyarlılığı arttırmak için yaptığınız davetiniz üzerine Kızılay’a ben de kan bağışında bulundum. Çare arayanların derdine deva olmak için Kızılay’a destek vermeye her zaman hazırız. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Çetin Başaranhıncal’ı kan bağışı için Kızılay’a davet ediyoruz.” dedi.

MECLİS ÜYELERİNE ÇAĞRI

Kan bağışı kampanyasına destek meclis üyelerinden de geldi. AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Kızılay’ın Gazi Caddesi üzerindeki merkezine kan bağışı yaptı. Ardından CHP ve MHP belediye meclis üyelerine kan bağışı davetinde bulundu.

Son Güncelleme: 25.07.2019 01:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.