Rektör'ün davetine kayıtsız kalmadı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, HİTÜ Rektörü'nün kan bağışı çağrısına icabet etti.

26 Temmuz 2019 Cuma 16:32
Rektör'ün davetine kayıtsız kalmadı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün kan bağışı kampanyasına destek çağrısına kayıtsız kalmayıp kan bağışında bulundu. Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve meclis üyelerine kan bağışı çağrısı yaptı.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, yaptığı açıklamada, “Kızılay’ın başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasında herkesin üzerine düşen görevi yerine getirdiği gibi biz de üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Bu bağış kampanyasının desteklenmesinde beni yalnız bırakmayan ve kan bağışında bulunarak destek veren Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Altıkardeş’e, Odamız Meclis Üyeleri Mehmet Selim Kamitoğlu’na, Erol Taş’a, Ahmet Haluk Aşkın’a, Ahmet Yakar’a ve İsmail Kulak’a, ayrıca bu kampanyaya katılım çağrısı yaparak daha çok kişiye ulaşmasını sağlayan Çorum Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi’ye teşekkür ederim. Bu kampanyanın daha geniş kitlelere ulaşması adına “Kan Ver Can Ver” diyerek kardeş kuruluşumuz olan Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat’ı ve Meclis Üyelerini destek vermeye davet ediyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 26.07.2019 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.