Saadet Akta vefat etti

Akça kardeşlerin ablası Saadet Akta hayatını kaybetti. Merhume yarın toprağa verilecek.

20 Aralık 2017 Çarşamba 20:04
Saadet Akta vefat etti

Keresteci esnafından merhum Adem Akta’nın eşi, merhum Hasan Akça’nın kızı, Hitit Halı Yıkama Sahibi Hasan Akta ile Yön Çevre Mühendislik Sahibi Çevre Mühendisi Bülent Akta’nın anneleri, yine keresteci esnafından Azmi, Cezmi ve Remzi Akça’nın ablaları, Adem ve Furkan Akta’nın babaanneleri, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ’ın teyzesi Saadet Akta (69) vefat etti.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Şehit Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Saadet Akta tedavi gördüğü hastanede bu akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Merhumenin cenazesi yarın (Perşembe) saat 13.00’de hastaneden alınarak Ulu Cami’ye getirilecek. Burada ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ulu Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 20.12.2017 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.