Sabahları sıcak çorba

Sungurlu Belediyesi’nin büyük ilgi gören sabahları ücretsiz sıcak çorba servisi yeniden hizmete girdi.

07 Ocak 2020 Salı 10:25
Sabahları sıcak çorba

Sungurlu Belediyesi’nin büyük ilgi gören sabahları ücretsiz sıcak çorba servisi yeniden hizmete girdi. İkramdan iş ve okula yetişme telaşıyla kahvaltı yapmadan evden çıkan vatandaş ve öğrenciler yararlanıyor.

Kış mevsiminin etkisini iyice hissettirdiği bu günlerde Sungurlulu öğrenci ve vatandaşlar sabahın erken saatlerinde dağıtılan sıcak çorbayla ısındı.

Sabahın erken saatlerinde çorba ikramının yapıldığı belediye otobüs durağına giden Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce, "İlçe halkı belediyemizin bu hizmetinden bir hayli memnun. Özellikle sabah ilk derse yetişme telaşıyla kahvaltı yapma fırsatı bulamayanlar, yurtlar ya da öğrenci evlerinde kalan ve ev yemeklerinin tadını özleyen öğrencilerimiz için de bulunmaz bir fırsat sunuyor. Ev tipi sıcak çorbanın kokusu işe giden vatandaşları da cezbediyor. Paylaşmak bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Sungurlu Belediyesi olarak ilçemize ve vatandaşlarımıza layıkıyla hizmet etmek için çalışıyor ve projelerimizi hayata geçiriyoruz. Alt yapıdan üst yapıya, kültürel, sanatsal ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet sunuyoruz " dedi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2020-01-07 10:51:55

aynı uygulama bir ay önce iskilipte de yapılmıştı.orada çorbaları hastane personeli içip vatandaşa çorba artmamıştı.Allahtan sungurlu da çorbalar vatandaşa kalmış.

Avatar
haydar 2020-01-08 08:48:09

sayın başkan su soğuk günlerde vatandaşın içi ısındı.Allah razı olsun.

Avatar
HASAN 2020-01-08 12:34:03

Sungurlu Belediye Başkanını tebrik Ederim. Çorum Belediye Başkanı Böyle güzellikleri Çorum halkına yansıtmasını Bekliyorum.