Sağanak Çorum'u böyle vurdu

Çorum’da dün akşam saatlerinde etkili olan dolu ve sağanak yağıştan iki ilçe, bir belde ve köyler etkilendi.

23 Mayıs 2023 Salı 11:11
Sağanak Çorum'u böyle vurdu

Çorum’da dün akşam saatlerinde etkili olan dolu ve sağanak yağış sebebiyle merkez ilçeye bağlı bir belde ve iki ilçede tarım arazileri, bazı iş yeri ve evleri su bastı.

DÜN AKŞAM YAŞANDI

Çorum'da dün akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sebebiyle il merkezine bağlı Düvenci beldesinde derelerin taşması ile tarım arazileri ve bazı evlerin bahçeleri sular altında kaldı. Sel suları beldedeki bazı mahallelerde kilit taşlarını söktü. Belediye ekipleri yağışın ardından çalışma başlattı.

2 İLÇE, BİR BELDE VE KÖYLER ETKİLENDİ

Sungurlu ilçesine bağlı Kula köyünde etkili olan sağanak yağış, ev, depo ve tarım arazilerine zarar verdi. İlçenin en uzak yerleşim yeri olan Kula köyünde Kızılırmak taştı. Bir ev ile iki ahır, üç depo tahıl ve ekili arazilerini su bastı. Bazı yollar da tahrip oldu. Sungurlu Belediyesi ekipleri zararın giderilmesi için çalışma başlattı.

KARGI’DA SÜRÜCÜLER YOLDA MAHSUR KALDI

Kargı ilçesine bağlı Akkaya köyünde Irmakboyu mevkiinde de sel suları sebebiyle bazı sürücüler yolda mahsur kaldı. Bölgede çeltik ekimi yapan çiftçilerde sağanak yağış sebebiyle zor anlar yaşadı.

Son Güncelleme: 23.05.2023 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmancıklı vatandaş 2023-05-23 16:25:56

Çorum belediyesi ve Belediye başkanı Sn H. İbrahim Aşkın Canla başla çalışmaktadır. Belediyenin imkanları doğrultusunda Gerek deprem bölgesinde gerek Spor (Çorum Fk). konusunda, gerekse şehir içi ulaşım konularında. Kimse boş eleştiri yapmasın.

Avatar
Berke cevap 2023-05-23 12:11:17

Klasik solcu okumaktan anlamaktan bile aciz

Avatar
Berk 2023-05-23 11:26:53

Belediye nerde belediye 10larca yıldır sizin elinizde çorum belediyesi

Misafir Avatar
Hüseyin Tığlı 2023-05-23 11:32:50 @Berk

Çorum Belediyesi her zaman yardım eder. Lakin çorum büyükşehir olmadığı için çorum belediyesinin sorumluluk sahasına girmeyen yerler içinde birşeyler söylemek için laf konuşmayın. İlk önce kimin nereye hizmet götürmesi gerektiğini öğrenin ondan sonra yorum yapın.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Berk 2023-05-23 12:07:00

Berk, haberi nerenle okuyorsun canım benim. Şimdi bir kez de gözünle okur musun lütfen ?

Avatar
Maşallah 2023-05-23 21:40:07

İyi yağıyor mübarek afat korkusu ruhumuza işlemeyince iman gerçeğinin gereğini hissiyatta zorlandım sizde öyle misiniz ey ahali...