Sağanakta Bayat Gediği

Çorum’da etkili olan yağış hayatı olumsuz etkiledi,mobil ekipler devreye girdi.

28 Haziran 2021 Pazartesi 21:41

Çorum’da etkili olan yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Kentte dün öğleden sonra etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Bayat gediği bölgesinde cadde ve sokaklar şiddetli yağış nedeniyle oluşan sel sularıyla kaplandı. Belediye ekipleri bölgede temizlik çalışması yaptı.

Öte yandan Çorum Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde kritik bölgelere olumsuz hava koşulları nedeniyle mobil ekipler yerleştirildi. Yağışla birlikte bulundukları bölgelerde rögar kapaklarını ve mazgallarını açarak çalışma yapan ekipler, herhangi bir olumsuzluk yaşanmasının önüne geçti.

İHA

Son Güncelleme: 29.06.2021 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Tığlı 2021-06-29 11:06:29

Sel niye böyle dağınık geliyor. Dere yataklarında bir sorun mu var bölgede. Yoksa dere yataklarına mı yapıldı bu binalar. Doğa er yada geç bir gün öcünü alır siz ne yaparsanız yapın.

banner165