Şahiner talimat verdi, yardım eli uzandı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yaşayan yaşlı kadına Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in talimatıyla yardım eli uzatıldı.

11 Eylül 2020 Cuma 13:39
Şahiner talimat verdi, yardım eli uzandı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Şekerpınar Mahallesi’nde ikamet eden ve Koah, astım ve kemik erimesi hastalığı olan 72 yaşındaki Dursune Kargı’ya yardım eli uzatarak sahip çıktı.

Yerel basında yayınlanan haberler üzerine gerekli talimatları veren Başkan Şahiner, “Dursune teyzeyi şifahen tanırım. Rahatsızlığından haberim olmadı. Gördüğüm haber üzerine Başkan yardımcımız Sakine hanımdan rica ettim. Kendisi Dursune teyze için ne gerekiyorsa yapacak.”dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce, Dursune Kargın ve kızlarını ziyaret ederek ihtiyaçlarının giderilmesi üzerine girişimde bulundu. Dursune Kargın ve ailesinin ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten Sarıyüce, “Başkanım, ihtiyaç sahibi hemşerilerimiz için oldukça hassas. Evde karantina altında olmasına rağmen Sungurlulu vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor. İnşallah bu özveri ve duyarlılığının karşılığını yapılan dualar ile alacaktır. Dursune teyzenin durumundan haberdar olur olmaz bizimle iletişime geçerek yapılması gerekenleri söyledi. Teyzemizin yanındayız, ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah şifa Allah’tan, rabbim şifasını versin.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165