Şahiner’den Vali’ye çağrı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, şehrin su sorununu hatırlatarak, Vali Mustafa Çİftçi'ye çağrıda bulundu.

06 Temmuz 2022 Çarşamba 10:45
Şahiner’den Vali’ye çağrı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, şehrin su sorununu yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yeniden gündeme getirdi.

‘SİYASİLERİN TALİMATLARI DIŞINA ÇIKMAYAN BÜROKRATLAR’

Sungurlu’nun taleplerinin sürekli kulak arkasına atıldığını iddia eden Şahiner, iktidarda olmanın sağladığı avantajları sadece kazandıkları yerlerde kullanan siyasiler ve bu siyasilerin talimatlarının dışına çıkmayan bürokratların, ülkenin gelişmesi yönünde büyük engel teşkil ettiklerini savundu.

'İLÇE HALKI KAZANSIN İSTİYORUZ'

3 yıldır ilçenin su meselesini gündeme taşıdığını hatırlatan Şahiner, açıklamasında özetle; “Mübarek Ramazan ayında bile Sungurlu’yu susuz bırakan bir zihniyetle mücadele ediyoruz. Ben bu şehrin Valisine tekrar çağrıda bulunuyorum. Ben kendim için bir talepte bulunmuyorum. Evci’den su istiyoruz. Sungurlulular için EDS kurulsun, 1.5 milyon getirisi olsun, ilçe kalkınsın istiyoruz.”ifadelerine yer verdi.

'EMİR ERİ DEĞİLİM, SEÇİLMİŞ BELEDİYE BAŞKANIYIM'

Kimsenin emir eri olmadığını, seçilmiş bir belediye başkanı olduğunu vurgulayan Şahiner, “Ramazan’da istediğim suyu, yaklaşan Kurban Bayramı’nda da istiyorum. Bunu Sungurlu için, Sungurlulular ve Bayram için ilçeye gelecek misafirler için istiyorum. Sungurlu’ya katkı sağlayacak EDS istiyorum. Ve ben bunları seçilmiş bir belediye başkanı olarak, bana güvenen ve beni Sungurlu’ya Başkan yapan vatandaşlar için istiyorum.”dedi.

İKTİDARA GELDİĞİMİZDE...

Açıklamasında mensubu olduğu siyasi partinin sloganı ‘az kaldı’ kelimelerini kullanan Şahiner, “Her şey değişir. Ve her şey gibi bu ülkede iktidar da değişecek, ‘AzKaldı’. Bizim iktidara geldiğimiz gün, sırf demokratik haklarını kullandıkları için cezalandırılan Sungurlu’nun hesabını mutlaka soracağız."dedi.

Son Güncelleme: 06.07.2022 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-07-06 10:54:05

Meral ablanı çağırsana o yapar.

Avatar
ikramcı dayı 2022-07-06 11:36:41

Artık işi iyice şova döktü herhalde başkan. Barajdan suyu alsan arıtma tesisin var mı? onu kim yapacak

Avatar
hoca 2022-07-06 11:36:36

madem EDS istiyorsun İYİ NİYETLİ DEĞİLSİN. BECERİKSİZLİĞİNE MAZERET üretme başkan

Avatar
ali 2022-07-06 11:47:16

"Vatandaş" vatanı sevdiğinden şüpheliyim!!!. ..Adaleti buhar edenler öbür tarafta bunun hesabını verecekler unutmayın...

Avatar
GÖREN GÖZ 2022-07-06 12:28:22

bu adama dikkat edin, aba altından sopa göstermeye başladı, tehdit var....vali bu konuda tabii ki muhatap almayacak, burada bir slogan var . hinlik var....yönetemiyorsun anladık ....ibb de beni görevden alacaklar demeye başladı kaos halkı sokağa dökme ...

Avatar
Ali 2022-07-06 11:56:52

Sayın başkan EDS'yi para nedeniyle istemen yanlış! Ama trafik kazaların önüne geçmesi için desen mantıklı bulacağım.. Bu konuda hiç siyasi davranmamışsın

Avatar
Selim 2022-07-06 23:47:40

Saygısız, çatal dili ile tehdit ederek sonuç alacağını düşünen zavallı. Usul erkan bilmemesinin ceremesini Sungurlu halkı çekiyor, asıl senin gitmene az kaldı, gideceksin ve sungurlu kurtulacak.

Avatar
Çorumlu 2022-07-06 12:33:06

Nasrettin hoca demiş:Bu rağbet bana değil sana,ye kürküm ye.Tarih haram yiyenide helal yiyenide yazacak.Anlayan anladı.