Samet Usta'dan örnek davranış

Çorum'un önemli bıçak ustalarından Abdulsamet Poyraz, koleksiyonluk 7 bıçağı depremzedeler için satışa çıkardı

31 Mart 2023 Cuma 14:49
Samet Usta'dan örnek davranış

Çorumlu Abdulsamet Usta koleksiyonluk 7 bıçağı depremzedeler için satışa çıkardı.

Çorum’un bıçak ustası Abdulsamet Poyraz, hurda faytonundan elde ettiği demiri kullanarak ürettiği 7 adet koleksiyonluk bıçağı depremzedelere bağışlanmak üzere satışa çıkardı.

ÇOK SAYIDA ÜLKEYE GÖNDERİYOR

Çorum’dan Türkiye ile başta ABD olmak üzere Katar, Bulgaristan, İspanya, Ukrayna, Kuzey Balkan ülkeleri, Almanya, Belçika, Rusya, İtalya, İsviçre gibi ülkelerde imal ettiği bıçaklar yoğun ilgi gören Abdulsamet Boyraz, bu kez depremzedeler için kolları sıvadı.

İNGİLİZ YAPIMI BİR ASIRLIK FAYTON DEMİRİ KULLANILDI

İngiliz yapımı yaklaşık bir asırlık hurda faytonun demir parçalarını kullanarak yaptığı koleksiyonluk 7 bıçağı, geliri depremzedeler için kullanılmak üzere satışa çıkardı.

KOLEKSİYONLUK BIÇAKLARIN GELİRİ DEPREMZEDELERE

Konuya ilişkin bilgi aldığımız Poyraz, koleksiyonluk bıçakların fiyatının alıcılarca tespit edileceğini belirterek, "Şu anda önemli bir işçilik sarfedilen bıçaklara  fiyat belirlemedik. Alıcıların gönlüne bıraktık. Rakam tamamen alıcısının elinde. Satıştan elde edilen geliri depremzedelere bağışlayacağız. Piyasa değeri bunlardan daha pahalı bıçaklarımız var, ancak bunlar koleksiyonluk. Geliri depremzedelerin ihtiyaçları için kullanılacak. Bu nedenle değerinden daha fazla fiyatla satılmasını arzu ediyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 2023-03-31 15:05:17

Biz de Satınalma istesek nasıl ulaşırız? Adres ve iletişim bilgilerini alabilir miyiz?

Avatar
Ay. 2023-04-02 01:13:15

Elinize, gönlünüze sağlık Samed usta…

banner165