Şampiyona Hitit altını

Vali Sabri Başköy, Büyükler Grekoromen Dünya Güreş Şampiyonası'nda üçüncü, Türkiye’de düzenlenen Akdeniz...

11 Ekim 2013 Cuma 16:52
 Şampiyona Hitit altını


Vali Sabri Başköy, Büyükler Grekoromen Dünya Güreş Şampiyonası'nda üçüncü, Türkiye’de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda da birinci Çorum Güreş Eğitim Merkezi mezun güreşçisi Emrah Kuş'u Hitit Altını ile ödüllendirdi.


Güreşçimiz Emrah Kuş, Macaristan'da düzenlenen Büyükler Grekoromen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda dünya 3.'sü olurken, ülkemizde düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları'nda 74 kiloda şampiyon olarak, Çorum’u başarıyla temsil etti.

Vali Sabri Başköy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Hüseyin Teke, antrenör Hüseyin Karakuş ile şampiyon güreşçi Emrah Kuş'u makamında kabul etti. 

Çorum’a dünya üçüncülüğü ile bronz madalya ve Akdeniz Oyunları ile altın madalya kazandıran Emrah Kuş'u başarısından dolayı tebrik eden Vali Sabri Başköy, kendisine Hitit Altını hediye ederek, bundan sonraki şampiyonalarda başarılar diledi.







Son Güncelleme: 11.10.2013 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.