Şampiyondan arkadaşlarına ziyafet

Çorum Belediyesi Güreş Takımı sporcularından Avrupa Şampiyonu Fatih Erdin, hocalarına ve takım arkadaşlarına ziyafet verdi.

02 Ekim 2013 Çarşamba 17:53
 Şampiyondan arkadaşlarına ziyafet


Çorum Belediyesi Güreş Takımı sporcularından Avrupa Şampiyonu Fatih Erdin, hocalarına ve takım arkadaşlarına ziyafet verdi.

Belediyespor Güreş Koordinatörü Hüseyin Teke, antrenörler Ruşen Çetin ve Hüseyin Karakuş ile takım arkadaşlarını doğduğu köy olan İskilip’in İkikise Köyü’nde ağırlayan Fatih Erdin, başarısında büyük emeği olan hocalarına ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta Laçin’de kendi bağında başlayan yemekli toplantıların bundan sonra gelenek haline geldiğini belirten Belediyespor Güreş Koordinatörü Hüseyin Teke, Fatih Erdin’in arkadaşlarına ziyafet sözü verdiğini, bu sözünü de yerine getirdiğini vurguladı. Bu hafta sonu da antrenör Ruşen Çetin’in Osmancık’ta bir yemek sözü olduğunu dile getiren Hüseyin Teke, “Belediyespor Güreş Takımı olarak takım ruhunu yakaladık. Takımda güzel bir arkadaşlık havası oluştu. Bunun sonucunda da zaten başarılar gelmeye başladı. Ferdi ve takım müsabakalarında sporcularımız önemli başarılar elde ediyorlar. Bu tür yemekli toplantılar sporcularımızın birbirleriyle kaynaşmasına vesile oluyor. Bizlere her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül’e teşekkür ediyorum. Her zaman bizim yanımızda yer aldı” dedi.

Avrupa Şampiyonu genç güreşçi Fatih Erdin de davetine katılan herkese teşekkür etti.







Son Güncelleme: 02.10.2013 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.