Sanayide bahar temizliği

Çorum Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi’nde bahar temizliği başlattı.

14 Nisan 2019 Pazar 12:34
Sanayide bahar temizliği

Çorum Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi’nde bahar temizliği başlattı.

Havaların ısınmasıyla birlikte sanayi sitesinin cadde ve sokaklarında temizlik çalışması başlatan belediye ekipleri, sanayide ana cadde ve sokakları yıkadı.

Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti aktaran ve belediye personeline kolaylıklar dileyen Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, sanayi esnafı olarak belediyenin çalışmalarından dün olduğu gibi bugünde memnun olduklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın göreve geleli kısa bir süre olmasında karşın, bu sürede yaptığı güzel çalışmalarının gelecek adına umut verici olduğunu belirten Uzun, Başkan Aşgın’ın esnaf dostu bir başkan olacağının mesajını şimdiden verdiğini vurgulayarak, Küçük Sanayi Sitesi esnafı adına kendisine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 14.04.2019 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.