Sarıgül sıraya girdi, Belediye’ye teşekkür etti

Çorum Belediyesi’nin yılbaşında hizmete sunduğu mobil ikram aracı yaz sıcaklarının başlamasıyla vatandaşlara soğuk limonata ikramına başladı.

21 Mayıs 2021 Cuma 16:12
Sarıgül sıraya girdi, Belediye’ye teşekkür etti

Çorum Belediyesi’nin yılbaşında hizmete sunduğu mobil ikram aracı yaz sıcaklarının başlamasıyla vatandaşlara soğuk limonata ikramına başladı.

Çorum Belediyesi mobil ikram aracı kış mevsimi boyunca şehrin farklı noktalarında özel günlerde ve Cuma namazı çıkışlarında vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunmuştu. 29 Ocak 2021 tarihinden itibaren yaklaşık 5000 kişilik sıcak çorba ikramında bulunan Çorum Belediyesi, Yaz aylarının gelmesi ve sıcaklıkların da yükselmesiyle birlikte mobil ikram aracı bu kez soğuk limonata ikram ederek vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.

SARIGÜL ÇORUM BELEDİYESİ’Nİ TEBRİK ETTİ

Cuma namazı sonrası Hz. Ömer camii çıkışında vatandaşlarla birlikte soğuk limonata içmek için sıraya giren Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ı halka dokunan bu hizmet için tebrik ettiğini dile getirdi.

BELEDİYE EMEKÇİLERİ UNUTMADI

Cuma namazı sonrası vatandaşa limonata dağıtımı yapan mobil ikram aracı kiremit fabrikalarında çalışan emekçilerin de yanına gitti. Sıcak hava şartlarında ağır işçilik yapan emekçiler, Çorum Belediyesi’ne verdikleri bu hizmet için teşekkür etti.

Son Güncelleme: 21.05.2021 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2021-05-21 17:47:31

Zenginin milyar liralık vergisini affet, fakire limonata ikram et

Avatar
hoca 2021-05-21 16:59:21

sarıgülün gittiği cami önünde limonata dağıtmak herhalde tesadüf.buna chp li meclis üyeleri çok kızar

Avatar
helal olsun 2021-05-21 16:58:11

aşgın bu işi iyi yapıyor. kiremit fabrikasında sıcaktan yanan işçiyi de düşünüyosa başgane helal olsun demek lazım

Avatar
the realist 2021-05-22 00:53:05

hizmet cok guzel fabrikada calisan arkadaslara afiyet olsun, fakat belediyenin unuttugu bir kesim var ki kendi iscileri 6 aydir zam alamadi onu ne yapacagiz ? 2 yil sonrada oy istenirse bizde unutacagiz tek tarafli sevgi olmuyor!!!