Şarkılarla moral verdi

Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık, huzurevi sakinlerine mini konser verdi.

01 Ekim 2019 Salı 17:41
Şarkılarla moral verdi

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle huzurevi sakinlerine etkinlik düzenlendi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Atıl Uzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcıları Levent Tuzcu, İsmail Yılmaz,, Türcay Aksoy, kuruluş müdürleri ve çalışanları katıldı.

Yaşlılara çiçeklerin verildiği etkinlikte Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık ile birlikte huzurevi sakinlerinin seslendirdiği ilahi ve Türk Sanat Müziği eserleri moral verdi.

Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen program, Kuran-ı Kerim tilaveti ve aşure ikramının ardından gerçekleştirilen semazen gösterisi ve tasavvuf müziği dinletisi ile sona erdi.

Huzurevi sakinleri gerçekleştirilen programdan çok memnun kaldıklarını ifade ederek teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2019-10-01 20:02:29

Sema gösterisi folklorik değil inançla ilgili bir ritüeldir. Olur olmaz yerlerde yapılamaz.. En çok da müftülüğün bunu bilmesi ve sahip çıkması gerekir...

Avatar
huzur evinde moral arama! 2019-10-02 21:58:46

(İyi biliniz ki, kalbler ancak Allahü teâlâyı anmakla, itminana, rahata kavuşur.)
[Rad 28]

Misafir Avatar
şarkı türkü moral 2019-10-03 18:30:51 @huzur evinde moral arama!

oyun eğlence semazen ney flüt tasavvuf müziği nereye gidecek bakalım bu dönüşümün sonu. din adamı bile morali, şarkı eğlenceyle veriyor ise
yapacak bişey kalmadı.
hey gidi şeyhülislam ebussuud efendi, yusuf bahri efendi
makamlarınız kimlere emanet.

Beğenmedim! (0)